Zangles Nijmegen

Zangles Nijmegen

Zangles is bedoeld voor iedereen
 
die op een intensieve en plezierige manier aan zijn of haar zangstem wil werken. Dit kan zijn omdat je in een band zingt, aan een musical meedoet, in een koor zingt of auditie wilt doen.
 

Doelstelling

Mijn doelstellingen voor een zangles zijn: plezier, verbetering van de zangtechniek, inleving en improvisatie
Leren zingen doe je niet alleen tijdens de zanglessen, dit leer je vooral thuis door regelmatig te oefenen. Tijdens de zanglessen geef ik tips en oefeningen die je thuis in de praktijk gaat brengen, zodat je zelf aan je zangtalent kan werken.

De proefles

Omdat zingen iets heel persoonlijks is en natuurlijk in eerste instantie voor je plezier, is het belangrijk dat de band tussen jou en mij fijn en open is. Om deze reden plan ik altijd eerst een proefzangles. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe een zangles verloopt en kan ik een beeld vormen van jouw vraag en mogelijkheden. Zo kan er een persoonlijk lesplan worden gemaakt.

De zanglessen worden in drie vormen gegeven:  

·       Individueel: Er wordt alleen aan jouw vraag en mogelijkheden gewerkt. Duur 45 min.

·       Duo: Er wordt gewerkt aan de individuele vraag, samenzang, duetten en meerstemmigheid. Daarnaast leer je veel door        te luisteren naar de andere stem. Duur 60 min

·       Groepslessen voor 3 á 4 personen: Er wordt zowel gewerkt aan de individuele vraag als aan groepszang.               Meerstemmigheid en eventueel improvisatie. Duur 60 minuten.
       Je kan je met een groep aanmelden voor deze les.
 

 Auditie voorbereiding

Zangles is ook bedoeld voor mensen die zich willen voorbereiden op het conservatorium of een kleinkunst-opleiding. In de les wordt er dan, naast zangtechniek, ook gewerkt aan repertoire-opbouwtheorie en solfège en natuurlijk podium presentatie
 

Opnamen
Alle zanglessen worden digitaal opgenomen. Dit kan in de les direct worden terug geluisterd. De opname wordt via we-transfer naar je verzonden. Thuis kan je de opnamen beluisteren op je computer of MP3 speler. Het terug luisteren van oefeningen bevorderd de voortgang van je zangontwikkeling. Je kan natuurlijk ook zelf een opname apparaat meenemen of de dictafoonfunctie van je telefoon gebruiken.

 

Leerlingen presentatie
Elk jaar rond de maand juni organiseer ik een leerlingen presentatie. Dit geeft je de mogelijkheid om naar een optreden toe te werken en datgene wat je hebt geleerd in de lessen in de praktijk te brengen.

Dit is elk jaar weer een fantastische avond, waar ieders talent wordt beloont met een grandioos applaus.

 

Voor meer informatie over lestijden en prijzen klik hier
 

Wil je meer inspiratie, zangtips en de laatste updates schrijf je in voor de nieuwsbrief!!