Hallo ik ben Hester.

Zingen is voor mij al mijn hele leven mijn grootste passie.
Als kind zat ik al uren mee te zingen op mijn kamer met allerlei pop artiesten denk aan Madonna, Celine dion en Michael Jackson.
Na de schoolmusicals op de lagere en middelbare-school, ben ik begonnen aan een studie logopedie. Tijdens deze studie heb ik aan allerlei amateur musicals meegedaan. Ik vond het heerijk het podium en heb eigenlijk toen pas echt ondekt dat ik zingen het allerfijnst vond.

Na mijn studie tot logopediste ben ik zang gaan studeren aan hogeschool Artez hier ontdekt ik de jazz en het zingen in bands.

Hier heb ik ook mijn musicaal partner leren kennen (kai Starke). Waarmee ik tot op de dag van vandaag een duo vorm en eigen werk schrijf en verolk.

Ik de mijn loopbaan als zangeres heb ik in vele bands gezongen. Maar de belangrijkste daarvan was mijn bend Baby Jade brown. Waarmee ik 10 jaar funk en soul heb vertolkt waaronder ook eigen werk.

Sinds mijn studie aan Artez heb ik ook ontdekt dat ik echt een docent ben. Ik haal ontezettend veel voldoeding aan het mensen verder helpen met hun zangtalent. Ik vind het prachtig om mee te maken dat mensen groeien in hun stem en in hun zelfvetrouwen. Te zien dat het iemand even uit de dagelijkse realiteit kan halen. En nog mooier te zien dat iemand zichzelf overwint op het podium tijdens een leerlingen presentatie, of bij een optreden in hun eigen band of auditie.

Mijn doel is iedereen die het wil helpen bij de ontwikkeling van hun zangplezier en zangtalent. Zorgen dat je leert je stem gezond en ontspannen kan gebruiken en dat jij ontdekt waar de kracht van jouw stem licht.


Kijken en luisteren